A Developer Epic Games bejelentette, hogy a népszerű Fortnite Battle Royale online túlélős játék hamarosan elérhető lesz mobilra is. Aki esetleg nem ismerné a Fortnite-ot, egy 2017-ben megjelent játékról van szó, ezidáig Windows és macOS rendszeren, valamint a Xbox One-on és PlayStation 4-en játszhattunk vele.

Száz játékos, egy szabadon bejárható sziget és egy megállíthatatlanul közeledő, mindent elsöprő vihar – talán ezzel a mondattal lehetne a legjobban jellemezni a játékot. A csatát csak egy valaki nyerheti meg, második esély nincs. A játék lényege tehát, hogy mindenkit megöljünk a pályán, miközben fegyverek után kutatunk, csapdákat és bunkert építünk. Az iOS felhasználók örülhetnek, ők már hétfőtől letölthetik a játékot az App Store-ból, az Androidosoknak azonban még pár hónapot várni kell. Vélhetően ingyenes lesz mobilra is, a többi platformon is díjmentes a Battle Royale alapjáték, extrákat már pénzért kaphatunk.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: