Számos hír jelent már meg a Xiaomi mi Mix 2S-ről, amelyek szerint bivalyerős lesz, csúcskamerával bírhat, valamint már a megjelenés időpontja is ismert, március 27-én leplezi le a kínai vállalat.

A csúcsmobilról már képet is láthattunk, valamint néhány specifikáció találgatásról is olvashattunk, többek között arról, hogy érdekesen elhelyezett notch-csal rendelkezhet (bár ez nem az a klasszikus – iPhone X-féle – értelemben vett notch, de azért mégiscsak egy kivágás a kijelzőből.

Az előlap jobb felső sarkában helyezkedik el az előlapi kamera – ahogyan az a fenti videón is látható – így ténylegesen teljes kijelzős megoldással bírhat a Mi Mix 2S, hiszen az a kis bemetszés aligha lehet zavaró bármiben is.

A második videón a kezelhetőségét mutatják be, ami hasonló lesz az iPhone X-hez. Kamerafronton sem lesz gyenge a telefon, hátul két darab, Sony IMX363-as szenzorral ellátott 12 megapixeles egység felel a tökéletes fotókért, illetve szintén a hátlapon találhatjuk majd az ujjlenyomat-olvasót is. Mi már nagyon várjuk a bemutatót, természetesen írni fogunk róla.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon:

1 hozzászólás

  1. Fake. Valami szigetelő szallag van oda ragasztva. Látható, hogy ahogy változik a tartalom a kijelzőn a “kamera” kivagasnal is valtozik a szín.

Comments are closed.