Hirdetés

Azt mondanunk sem kell, hogy a tartozékgyártók hamarabb tisztában vannak a még be nem mutatott készülékek dimenzióival, ezért általában ezeknek lehet is hinni. A Samsung következő zászlós phablet készüléke, a Galaxy Note8 augusztus vége felé fog bemutatkozni, ami ha úgy nézzük, egy hónapra van, elemzők – és brit tudósok – szerint 1000 dollár környéki árcédulát fog kapni a mobil, ezzel az eddigi legdrágább Samsung okostelefonként lehet majd számon tartani.

Mire számíthatunk? Az eddigiek alapján és a Galaxy S8-at ismerve nagyobb (6,3″ – QHD Infinity Display) kijelzőre, S-Penre és duál kamerára. A Weibo oldalára fel is került néhány kép egy Galaxy Note8 tokról, amin jól látható a két hátlapi kamera, a mellette lévő kivágásnál a pulzusmérőt és a LED villanót fogjuk találni, a legszélsőnél pedig minden kétséget kizáróan az ujjlenyomat-olvasó lesz.

Emellett az is jól látható, hogy a bal és jobb oldalán is van gomb, így a Note8-nál is várható a dedikált Bixby gomb. Lent látható, hogy marad a 3,5 mm-es jack csatlakozó, az S-Pen kivágása, és középen az USB Type-C csatlakozó helye. Hardveres tulajdonságait tekintve Exynos 8895 rendszerchipre, 6 GB RAM-ra és 64/128 GB tárhelyre lehet számítani.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.