Az Elephone újdonsága, az S3 már az előrendelési fázisban van és az első csomagok már úton vannak tulajdonosaikhoz. Az Elephone – hogy kedvet csináljon a vásárláshoz – közzétett néhány fotót, mely az S3 kamerájával készült.

De előtte néhány gondolat a készülékről: az Elephone S3 5.2 inches FullHD kijelzőt kapott, a teljesítményről egy MediaTeK MT6753-as 8 magos chipset gondoskodik, 3 GB operatív memóriát kapott és 16 GB belső tárhelyet. A hátlapi kamera 13, míg az előlapi 5 megapixeles, valamint 2100 mAh-es akkut kapott gyorstöltési funkcióval (kell is, hisz a kapacitás nem túl nagy). Android 6.0 Marshmallow rendszerrel, ujjlenyomatszenzorral, 4G hálózati támogatással és káva nélküli unibody házzal érkezik a készülék.

Most pedig jöjjön a kamera. A hátlapra ugye egy 13 megapixeles Sony IMX135-ös szenzor került. Ez nem is akkora nagy durranás, hisz anno a Galaxy S4-ben is ez volt az elsődleges kameraszenzor. Az Elephone nem árult el több részletet az apertúráról vagy a lencsékről, úgyhogy marad a szubjektív vélemény.

elephone-s3-kamera (2)

elephone-s3-kamera (3)

elephone-s3-kamera (4) elephone-s3-kamera (5)

A készülék kapható lesz a KÉK Telekommunikációnál hazánkban, egyelőre ismeretlen áron. Az első készülékek érkezését júniusra ígérték, így hamarosan számíthatunk rá. Ha tippelni kellene, akkor 80.000 Ft körül árral kell számolni.

Hirdetés
FORRÁSGizChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.