A november 20-án az Extreme Digital által megrendezett Black Friday 2015-re mintegy 1,3 millió ember volt kíváncsi. Összesen 80 ezer termék került kosárba a webáruházban. 498 millió forint kedvezményt adott a vállalat az akciós termékekre. A legjobban fogyó termék egy fémházas pendrive volt, emellett még nagy érdeklődés volt a KIKA bútorok és lakásfelszerelések iránt is. Nemcsak az üzletekben volt nagy tömeg, a webáruházat is rengetegen rohamozták meg reggel 7 óra körül. A nagy érdeklődésnek köszönhetően a vásárlóknak sorba kellett állniuk a webáruházban. Maximálisan 1000 fő vásárolhatott egyszerre a weblapon.

A vállalat felmérése alapján eddig még sosem látogatták ennyien egyidejűleg az oldalt, mint november 20-án, pénteken. A délelőtt folyamán voltak gondok a rendszerrel, ugyanis 28 ezren próbáltak megrendelést leadni, de mindössze csak 1000 fő tudott egyidejűleg várásolni az interneten. Délutánra már sikerült stabilizálni az elektronikus kosár működését. Akik reggel nem tudtak vásárolni, azok akár este is megvásárolhatták kinézett terméküket, hiszen még este érkeztek új készletek, így aki lemaradt napközben, az este meg tudta tölteni a kosarát.

Az Extreme Digital idei Black Friday akciója minden eddigi rekorot megdöntött. 80 ezer darab termék eladás, 50 ezer darab tranzakció – mindez egy nap leforgása alatt.

Az érdeklődők 30 százaléka okostelefonokról, illetve táblagépekről kereste fel az áruház weboldalát. A vásárlók 40 százaléka újonnan regisztrált vásárlás előtt az edigital.hu oldalon.

Legnépszerűbb termék

Idén a legkedveltebb termék a fémházas Kingston DataTraveler 8 GB tárhelyű pendrive volt, de emellett még sok jóval nagyobb értékű termék talált gazdára az idei Black Friday-en.

És most nézzünk egy listát az Extreme Digital Black Friday-ének legnagyobb eladási számairól:

– 6000 darab okostelefon
– 2500 darab porszívó
– 2500 darab táblagép
– 2000 darab televízió
– 2000 darab lakberendezési termék a KIKA-tól
– 1000 darab Bosch porszívó 50% árkedvezménnyel
– 1000 darab játékkonzol
– 1000 darab notebook
– 800 darab fényképezőgép
– 600 pár Converse edzőcipő
– 500 darab autógumi
– 100 darab kerékpár
– 100 darab utazás

További akciók az Extreme Digitalnál

Igaz a Black Friday-nek vége lett, azonban az akciók tovább folytatódnak. 2015. november 27-től egészen 29-ig a megszokottnál nagyobb kedvezményeket kínál a cég. Továbbra is ingyenes a kiszállítás a webáruházban. És ez még nem minden: karácsonyig még számos akcióra számíthatunk, így mindenképp érdemes figyelni az Extreme Digital weboldalát.

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: