Hirdetés

A Samsung idei fejlesztői konferenciáján (SDC) sok mindenről beszélt: bemutatták az új, letisztult One UI felületüket, az első hajlítható kijelzőtechnológiájukat, az Infinity Flex panelt és az új notch-os dizájnterveket.

A koreaiak négy új termet mutattak fel: Infinity-U, Infinity-V, Infinity-O és New Infinity. A prezentáció során az első háromról beszéltek inkább, ezek közül már találkozhattunk párral már létező mobiloknál. Az Infinity-U például az Essential Phone kis bevágású kijelzőjére hasonlít, az Infinity-O-hoz hasonlóakról pedig már lehetett hallani.

A New Infinity panelnél az jól látszik, hogy nincs notch, voltak már pletykák, hogy a Samsung megoldja, hogy a kijelző alá kerüljön az előlapi kamera is, de biztos vagyok benne, hogy erre még nagyon sokat kell várnunk, előbb a kis notch-os megoldásokat szeretnék kifuttatni.

Ezekről sem beszéltek sokat, de nem véletlenül mutatták meg őket, így szinte biztos, hogy jövőre már láthatunk megjelenni notch-os Samsungot is.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.