Hirdetés

Sok országban még a boltok polcaira sem került a Samsung nemrég bejelentett Galaxy Note7 készüléke, a szivárogtatók már a következő Samsung nagy dobásra, a Galaxy S8-ra figyelnek. Korábban már hallhattuk, hogy a következő Galaxy S már 4K felbontású kijelzővel érkezik majd. Ma pedig a készülék kameráiról röppent fel pár pletyka.

A legfrissebb források szerint a Galaxy S8 dupla hátlapi kamerával fog támadni. Az elsődleges kamera a Galaxy S7-ben is használt 12 megapixeles szenzor lesz majd, míg a másodlagos egy idáig ismeretlen típusú 13 megapixeles modul lesz. A két kamera együttes használatával készített képek állítólag nagyobb mélységérzetet nyújtanak majd, mint az egy szenzorral készült képek.

Az előlapi kamera is fejlődni fog, ugyanis a Galaxy S7 / S7 edge készülékbe beépített 5 megapixeles szenzort egy 8 megapixeles váltja majd fel a Galaxy S8-ban. Végül pedig írisz szkenner is kerül majd a fedélzetre. Hogy ezekből a pletykákból mi fog ténylegesen megvalósulni, az a jövő zenéje ugyanis a hivatalos bemutató valamikor 2017 február vége, március elejére várható.

Hirdetés
FORRÁSSamMobile
Daghistani Péter
Több mint 10 éve foglalkozom újságírással tech témakörben. Ha nem írok, akkor hobbi szinten e-sport játékokkal játszok.