A Xiaomi Mi Max 2 utódjáról, a Mi Max 3-ról bukkant fel egy hátlapot ábrázoló kép, amely szerint dupla kamerával debütálhat majd a telefon. A Mi Max és a Mi Max 2 is egy hátlapi kamerával rendelkezett, így a sorozat harmadik tagja nagyobb változtatást kaphat.

Néhány specifikáció is ismert már a telefonról: Snapdragon 635-ös chipset üzemelteti majd a 6,99 hüvelykes készüléket, aminek kijelző képaránya 18:9 lesz. Memóriafronton 3 GB / 64 GB-os és 4 GB / 128 GB-os verziók közül lehet majd választani. Az előlapon egy 5 megapixeles szelfikamerát találhatunk, emellett egy nagy kapacitású, 5.500 mAh-s akkumulátor felel majd az üzemidőért.

A pletykák szerint a telefon ára 265 dollár körül lesz, azaz körülbelül 65.000 forint. A kiszivárgott kép alapján fekete, kék és türkiz színben lesz majd kapható a Xiaomi Mi Max 3. Pontos megjelenésről még nincsenek információk.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: