Élőképeken pózol Sony Xperia XA1 Ultra utódja, az Xperia XA2 Ultra. A kiszivárgott képek azt mutatják, hogy a telefon két szelfikamerával és egy hátsó ujjlenyomat-olvasóval fog rendelkezni. Az ujjlenyomat-szenzor közvetlenül a kameramodul alatt helyezkedik el.

Az eddig megjelent információk feltártak néhány érdekes specifikációt is a készülékről, beleértve a Snapdragon 630 SoC-t, a 6 hüvelykes, 16:9-es képarányú és 1080p felbontású kijelzőt, valamint a 4GB / 64GB-os kialakítást. Emellett a hírek szerint Android Oreót futtat majd az Xperia XA2 Ultra, ami nem meglepő, hisz az IFA-n bemutatott Xperia XZ1 és XZ1 Compact is ezt a rendszert futtatta.

Sajnos ennél többet még nem tudni a készülékről, de hamarosan több információ is érkezhet róla, amelyekről mindenképp beszámolunk majd. A Sony Xperia XA1 és XA1 Ultra egyébként a 2017-es MWC-n mutatkozott be, ahol mi is megtapogattuk őket. A telefonokról készült videókat lent találjátok.

Kezünkben a Sony Xperia XA1 és XA1 Ultra

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: