Azt már biztosan tudjuk, hogy augusztus 10-én mutatják be a Samsung Galaxy Z Flip4-et (és a Fold4-et), viszont az áráról még csak híreszteléseket lehet olvasni. A Pricebaba egyik jelentésében azonban a szemfülesek megtalálhatják a Samsung hamarosan megjelenő hajtogatós készülékének várható európai árát.

A már bejáratott dizájn feltehetően nem fog sokat változni az új modell esetében sem.

Az alapmodell Z Flip4 várhatóan 1080 eurós áron indul majd 128 GB tárhely kíséretében. A jelentés kitér a 256 GB-os és 512 GB-os variánsokra is, amik 1160 euró és 1280 euró áron lesznek kaphatóak majd. A legnagyobb tárhely eddig csak 256 GB volt, így igencsak bíztató látni, hogy idén egy még nagyobb tárhellyel rendelkező készülék is piacra kerülhet. A Samsung Galaxy Z Flip3 1049 eurós áron indult. Az áremelkedés valamennyire érthető a jelenlegi globális gazdasági folyamatok fényében, vélhetően hasonló lesz a helyzet a Fold4 esetében is és mivel egy euróért is többet kell fizetnünk, a hazai ár sem lesz kevesebb.

A Galaxy Z Flip3-hoz hasonlóan remélem a következő generáció is kapható lesz ebben a gyönyörű levendula színben!

A Samsung Galaxy Z Flip4 a híresztelések szerint a Snapdragon 8+ Gen 1 processzort kapja egy 3800 vagy 3900 mAh kapacitású akkumulátor társaságában, amit 25W-tal tölthetünk. A kamera és kijelző tekintetében az elődjéhez hasonló hardver várható, de augusztus 10-én mindenre fény derül!

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kimondottan érdekel minden olyan okoseszköz, amivel hatékonyabbá tehető a munka, szórakoztatóbbá a mindennap és egyszerűbbé a kapcsolattartás.