A Dell EMC 2016. december 9-én bejelentette, hogy Dienes-Oehm Tivadar lesz 2017. február 1-jétől a Dell EMC Magyarország vezérigazgatója. A Dell és az EMC szeptemberben egyesült. Céljuk, hogy kibővült szolgáltatásokkal és még fejlettebb képességekkel segítse a vállalatok, szervezetek digitális átalakulását.

 “Nagy örömmel fogadtam el a kinevezést, megtiszteltetés számomra, hogy segíthetem a világ legnagyobb magánkézben levő IT technológiai vállalatának törekvéseit. Dell EMC Magyarországként fantasztikus lehetőségeink és nagyszerű képességeink vannak az IT piac leggyorsabban növekvő területein, legyen az hibrid felhő, szoftver-alapú adatközpont, egyesített infrastruktúra, platform-szolgáltatás, adatelemzés, mobilitás vagy kiberbiztonság. Egy új technológiai forradalom küszöbén állunk, és szeretnénk minden lehetséges módon támogatni a vállalatokat, az ügyfeleinket egy korszerű, a legmodernebb megoldásokra épülő IT infrastruktúra kialakításában” – mondta Dienes-Oehm Tivadar, a Dell EMC Magyarország vezérigazgatója.

Dienes-Oehm Tivadar még 2005-ben csatlakozott a Dell Magyarország csapatához sales manager pozícióban, majd country managerként folytatta. 2013 óta a Dell regionális igazgatója, valamint számos ország, többek között Magyarország, Ukrajna, a Balti Államok, Fehéroroszország, Örményország, Azerbajdzsán, Grúzia üzleti eredményeiért és tevékenységéért felel.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS