Az okostelefonokat minden nap használjuk, szinte egész nap a kezünkben van és néha megtörténhet a baj, kieshet a kezünkből és akármilyen Gorilla Glass üveg van rajta és fém ház, ha olyan szögben, olyan erővel és olyan felületre érkezik, akkor bizony sérül, rosszabb esetben törik.

Megfordult már a fejedben, hogy lecseréld okostelefonodat egy rugged mobilra? Tudjátok, ezek a megerősített házas, gumis külsejű telefonok, melyeket általában ipari munkások szoktak választani. Persze a rugged mobilokon felül még van egy törhetetlen mobil 😀

A jó öreg Nokia 😀

Viccet félretéve az okostelefon gyártók próbálják megtalálni az összhangot az elegáns dizájn és a strapabíróság között. Ezen az úton halad a kínai BLUBOO is az R1-re keresztelt készülékével, melynél ötvöznék a rugged telefonok és az átlagos okostelefonok tulajdonságait. A gyártó szerint az R1 a strapabíróság és a sebesség mellett jól is fog kinézni, így az átlag felhasználókat is megcélozva.

A specifikációk egyelőre ismeretlenek, a BLUBOO szerint az R1 felsőkategóriás készülék lesz és valamikor 2017 első felében lesz elérhető. Ha szeretnél értesülni róla, akkor iratkozz fel a gyártó hírlevelére.

(A fenti kép csak illusztráció!)

Hirdetés
Ez egy olyan cikk, melynek megjelenését valamilyen formában szponzorálták.