A BlitzWolf márkával már találkozhattatok nálunk, engem jó minőségével és kiváló ár/érték arányával győzött meg, szerintem ezekkel itt sincs probléma.

A csomagolásra is odafigyeltek, a BW-ES2 típusszámmal jelölt füles egy kemény karton dobozban érkezett hozzánk. Benne egyből a használati útmutató, ahonnan minden termékinfót megtudhatunk. Alatta egy márkajelzéssel megfűszerezett PU-ból vagyis poliuretánból készült hord táskát találunk, benne a cumóval.

Ha kicipzározzuk, máris előttünk a fülhallgató, tartozékként pedig kapunk egy csíptetőt és plusz 2 szett, különböző méretű gumiharangot.

A BW-ES2 igen markáns kialakítással bír, akár még az is rámondható, hogy gamer cucc, már csak a színvilágból kiindulva. A végén aranyozott, 3,5 mm-es jack csatlakozóval találkozunk, a kábel 1,2 méter hosszú, anyaga pedig TPE vagyis termoplasztikus elasztomer.

Ez egy meglehetősen rugalmas anyag, szerintem nem fog megtörni több havi használat után sem. Vannak multimédiavezérlők is rajta, a két szélső a hangerőszabályzó, a középsővel elindítani és leállítani tudjuk a zenét, felvehetjük vele a hívást, ugyanis itt van mikrofon is, kétszeri nyomásra a következő számra ugrik, háromszori nyomásra pedig az előzőre.

Termékspecifikációk

Driver fülenként 2 x 6 mm átmérőjű
Frekvenciatartomány 20 – 40.000 Hz
Kábelhossz 120 cm
Érzékenység 108±3 dB
Impedancia 16 Ohm
Interfész 3,5 mm audio jack

Nem tartom magam nagy audiofilnek, de nekem nagyon bejön. Az ének kristálytiszta, a közép és magas hangok élénkek, de nem túl harsányak, ezt pedig tök jól kiegészíti a nem túl erős, de határozott basszus. Szerintem jól szól!

Összehasonlításképp megnéztem még két másik fülessel, ami az Apple EarPods, valamint a vezeték nélküli BeatsX volt. A gyári Apple fülesben a BlitzWolfhoz képest nagyon kevés a basszus, nem olyan dinamikus a hangzás. A mély hangok minimálisan erősebbek a BeatsX-nél, de nem tartom számottevőnek. Ami különbség ugye, hogy a Beats-ben fülenként 1 db, 8 mm-es driver található. Mondjuk itt magát a márkát is meg kell fizetni, a füles kb. 40.000 Ft-ba kerül, a BlitzWolf BW-ES2 pedig jelenleg 4500 Ft környékén van. A vállalatnak jelenleg 3 fülhallgatója van, EZEN a linken megnézheted mindegyiket.

Szerintem ez a cucc abszolút megéri az árát, a hangzás minőségi, kellemes, az anyaghasználat rendben van, én nyugodt szívvel ajánlom.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

Comments are closed.