A YouTube asztali verzióján már régóta elérhető a sötét téma, ami igazából egy éjjeli verziónak is felfogható, hiszen a fehér részeket sötétre varázsolja. A funkció immár mobilra is elérhető lesz, más kérdés, hogy először az iOS-felhasználók kapják majd meg a lehetőséget a frissítésre.

Az aktiváláshoz nincs másra szükség, mint a YouTube programon belül a jobb felül lévő felhasználói képre kell kattintani, majd belépni a beállításokba és rányomni a Sötét mód menüpontra.

Fura, hogy a Google először a konkurens platformnak kedveskedik, mindenesetre hamarosan Androidon is lehet majd váltani. A mód azoknak lehet jó hír, akik éjjel sok videót néznek, de az OLED kijelzővel szerelt telefonok tulajdonosok is profitálhatnak belőle, hiszen energiatakarékosabb lehet így az app.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

1 hozzászólás

  1. Minden appra elő kellene írni a sötét téma használatának a lehetőségét, hogy az ember szemét ne égesse ki a vakító fehér háttér. Nappal nincs probléma a fehér színnel, de este, vagy borús időben kellemesebb a sötét háttér, mint a fehér.
    Arra is oda kellene figyelnie a fejlesztőknek, hogy a színek jól megkülönböztethetők legyenek egymástól, mert sokszor előfordul, hogy világos háttérre világos betűt választanak, vagy sötét háttérnél sötétet. Ilyenkor alig olvasható a szöveg.

Comments are closed.