Hirdetés

Még véget sem ért az első, de már most sikeres: berendelte az HBO a The Last of Us 2. évadát.

A sorozat az HBO Max második legsikeresebb bemutatóját tudhatja magáénak, egyedül a Sárkányok Háza előzi meg a nemrég megjelent szériát ebben.

Berendelte az HBO a The Last of Us 2. évadát

A streaming szolgáltató azt az utat választotta, hogy hetente mutatnak be egy-egy epizódot, a szériának eddig 2 része jelent meg az HBO Max felületén.

Az első részt eddig 22 millióan látták, míg a másodikat 5.7 millióan az HBO Maxon és a tévében az Egyesült Államokban vasárnap este, ami 1 millióval több, mint az első rész a premierkor.

Az HBO szerint a sorozat a közösségi médiában is nagy sikert aratott, és a Rotten Tomatoes oldalán is jól áll a széria, jelenleg 97%-ot kapott.

Mivel még nem ért véget az első évad, nem tudni, hova futnak ki a történet szálai, így a második évad tartalmával kapcsolatban is csak találgathatunk. Hogy a második évad a játék második részét dolgozza fel, vagy mást láthatunk, egyelőre még rejtély marad.

A The Last of Us már elérhető az HBO Maxon, magyar szinkronnal is, itt tekinthető meg.

Hirdetés
FORRÁSWarnerMedia
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.