assassins_creed_syndicate

Assassin bajtársak, figyelem! Az Ubisoft kis csapata ma bemutatta nekünk legújabb Assassin’s Creed játékát, mely a Syndicate nevet kapta. Ez a játék az 1868-69 közötti viktoriánus-kori Londont idézi fel nekünk, melyben egy vadiúj karaktert ismerhetünk meg, név szerint Jacob Frye-t. Vele fogjuk London utcáit járni.

A játék motorja ugyan az, mint ami az Unity-nél mutatkozott be tavaly, amibe valljuk be őszintén, beletört az Ubisoft bicskája. Szerencsére néhány heti (havi) bénázás után sikerült kijavítaniuk a hibát, cserébe pedig megkaptuk ingyen a Dead Kings DLC-t. Reméljük, hogy a Syndicate nem fog már ilyesmiben szenvedni.

london_syndicate

A Syndicate abban új, hogy segítségül hívhatjuk környezetünket, ezalatt értem azt, hogy már nem csak futva, hanem lovaskocsin vágtatva üldözhetjük ellenfeleinket. Használható eszközeink tárháza is bővült. Kaptunk egy görbe tőrt, egy boxert, egy sétapálcának álcázott kardot, egy revolvert, egy kilőhető szigonyszerűséget, illetve a már jól megszokott rejtett pengét.

Az Assassin’s Creed Syndicate 2015. október 23-án jelenik meg nextgen konzolokra, a PC-s megjelenés időpontját még homály fedi.

Hirdetés
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.