Az okostelefonnal történő fizetés egyre jobban kezd elterjedni, bár Magyarországon még mindig várunk pl. az Apple Pay és a Samsung Pay bevezetésére.

Ha már Samsung Pay-ről beszélünk, a dél-koreai vállalat bejelentette ennek limitált funkciós változatát, a Samsung Pay Mini-t, mely kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy bármilyen alacsonyabb kategóriás androidos mobilon keresztül lehessen fizetni.

A Samsung Pay Mini minden legalább HD felbontású és Android 5.0 Lollipop rendszert futtató okostelefonon működni fog, viszont még nem elérhető mindenki számára. Először az anyaországban tesztelik ezt a szolgáltatást és ott is fog megjelenni, viszont várhatóan több országban is elérhető lesz, így hazánk sincs kizárva (de nem holnaptól, az is biztos!). Az applikáció hamarosan elérhető lesz a Play Áruházban, azonban Magyarországon nem lehet használni.

Funkcionalitást tekintve a Samsung Pay Mini annyiban különbözik a Samsung Pay-től, hogy nem lehet offline tranzakciókat végrehajtani, viszont használhatod tömegközlekedés, tagsági díjak és egyebek fizetésére. Ezzel a Samsung szeretné, hogy még szélesebb körben, minél több készüléken használják szolgáltatását.

Hirdetés
FORRÁSAndroidHeadlines
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.