Az Apple AirPods igen gyakori beszédtéma a vezeték nélküli fülhallgatókat tekintve. A külsőről nem is beszélnék, inkább a benne lévő technológiáról. Az Apple megoldotta a W1 chip segítségével, hogy nagyon gyorsan és egyszerűen lehessen párosítani természetesen Apple készülékkel. Ugyanez a chip megtalálható a wireless BeatsX fülhallgatóban, ami nagyon jól szól, kényelmes, a mellékelt szárnyakkal nem esik ki a fülemből és 8 órányi zenehallgatásra elegendő egy feltöltés.

Tartozékként a dobozban megtalálható 3 plusz gumiharang különböző méretekben, két pár rögzítő szárny, egy rövid Lightning kábel, valamint egy gumi tok is.

Röviden összefoglalva (részletesebb vélemény a videóban): a BeatsX funkcióvesztés nélkül minden androidos mobillal is működik, 5 perc töltéssel 2 órányi zenelejátszást biztosít, 45 perc alatt pedig teljesen feltölthető, így 8 órán át bírja, ami határozottan jobb, mint az AirPods üzemideje.

Mivel a harangok cserélhetők és vannak hozzá szárnyak, így ez jobb megoldás lehet, mint az AirPods, hiszen utóbbi nem mindenki fülébe illik. Hangzásban szerintem sokkal jobb, erőteljesebb, tisztább, mint az AirPods, sportoláshoz is kiválóan használható.

Árban összehasonlítva olcsóbb is. Az Apple saját vezeték nélküli fülese 60.000 Ft-ba kerül, a BeatsX pedig 50.000 Ft. Így sem olcsó, vannak olcsóbb megoldások, viszont jelenleg ez a legolcsóbb vezeték nélküli Beats ami kapható, nagyon egyszerűen és gyorsan párosítható, jó az akkuideje és Beats.

Hirdetés
ÁTTEKINTÉS
Tartozékok
10
Anyagminőség
9
Hangminőség
9
Komfortérzet
10
Ár/érték arány
8
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.