Azt tudjuk, hogy az LG új flagship készüléke február 26-án, az MWC előtt egy nappal fog bemutatkozni. Korábban már kiszivárgott egy kép, melyen a készüléket vélhetjük látni, de a bemutatóig persze nem mondhatjuk biztosra, hogy ilyen lesz.

LG G6 render

A Google Assistant egyelőre még csak a Pixel mobilokon érhető el (hivatalosan!) és a CNET szerint az LG G6 lesz az első olyan készülék, mely hivatalosan is megkapja ezt. Így hangparancsokkal utasíthatjuk a készüléket különböző feladatok elvégzésére, mint pl. ébresztő beállítása, internetes keresések, stb…, illetve a Google chatbot-szerű interfészét is megkapja az LG új flagship készüléke.

A Samsung már keményen dolgozik a Google Assistant és Siri ellenfelének szánt Bixby-n, mely a Galaxy S8-ban debütálhat majd.

Az LG G6 eredetileg az Amazon Alexa-t kapta volna meg, de úgy néz ki, hogy változik a helyzet. 2017 ezek alapján a csevegőbotok és személyi asszisztensek éve lesz.

Hirdetés
FORRÁSTheVerge
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.