Noha az érkező LG G6 sok mindenben fog különbözni az idei G5-től azzal, hogy nem lesz moduláris a mobil, de úgy néz ki egy dolog mégis marad, ez pedig a kivehető akkumulátor.

Egy koreai oldal szerint az LG G6-ban is eltávolítható akku lesz, ennek fő oka, hogy elkerüljék a különböző hibalehetőségeket. Ennek biztos van valami köze a Note7 fiaskóhoz…a Samsung phabletjében nem kivehető akku volt, ezért a Samsung kétszer is visszahívta a modelleket, majd végleg abbahagyta a gyártást. Ha viszont a G6-ban kivehető lesz a telep, akkor sokkal olcsóbb és gyorsabb lesz javítani a hibákat (ha lesznek hibák).

lg_g5Az LG G6-ról ezenfelül azt lehet még sejteni, hogy lesz benne írisz szkenner, LG Pay támogatottsággal is bírni fog, illetve olyan “új funkciókat” hoz magával, ami még egy LG-nél sem volt. Nem tudunk sokat a mobilról, vélhetően a február 27 és március 2 közötti MWC-n láthatjuk majd bemutatkozni. Ha így lesz, mi is ott leszünk!

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.