Az Instagram mostanában sok újdonsággal bővült, többek között az új logóval, az új kinézettel, de a képek listázása is megváltozott.

Ezentúl az Instagram az iOS felhasználóknak kedvezett. Az iOS 8 megjelenése óta lehetőségünk van kiegészítőt használni, amely megkönnyíti a posztolást többek között Facebookra, Twitterre és mostmár az Instagramra is. A kiegészítők a ‘Fotók’ appban érhető el.
Mindössze annyit kell tenni, hogy ki kell választani a posztolni kívánt képet, majd a bal alsó sarokban lévő gombot választva megjelennek azok az alkalmazások, ahova tudjuk posztolni a képeket, videókat. Ha nincs köztük az Instagram, akkor a ‘További’ gombra kattintva lehetőség van az Instagram appot is a listába tenni.

image1-3 image2-2

Ezután csak az Instagram ikonra nyomva tovább lépünk, ahol meg tudjuk adni a kép vagy videó címét. Az e féle feltöltésnek a hátránya az, hogy nem tudjuk használni az Instagram filtereit, a képszerkesztési lehetőségeit, valamint a Facebookra és egyéb közösségi oldalakra se tudunk közvetlen megosztást indítani.

Úgy gondolom, hogy ez a frissítés szinte felesleges, kivéve annak aki filter és szerkesztések nélkül posztol Instagramra, de aki szereti szinesíteni képeit, annak célszerű megnyitni az alkalmazást.

Hirdetés
FORRÁSCult of Mac
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: