Emlékeztek az Apple AirPowerre? Ez a vállalat nagyon régóta késő vezeték nélküli töltöpadja, amiről az iPhone X bejelentésekor beszéltek először 2017 szeptemberében.

A kompatibilis termékek leírásában mindegyiknél ott volt, hogy tölthetők az AirPowerrel, aminek érdekessége az lett volna, hogy egyszerre három eszköz töltésére is alkalmas. Igen, múlt időben beszélek, ugyanis az Apple bejelentette, hogy leállnak a projekttel, nem lesz egyhamar AirPower a piacon.

Közleményben kértek bocsánatot a felhasználóktól, állításuk szerint azért állnak le a fejlesztéssel, mert nem tudják elérni az általuk meghatározott minőségi követelményeket, véleményünk szerint a töltéssel nem volt gond, inkább a melegedéssel, amiről korábban voltak is pletykák.

Mondjuk inkább töröljék a projektet, minthogy olyan terméket adjanak ki, ami nem működik megfelelően, bár azért az meglepő, hogy pont az Apple nem tudta elérni ezt, a vállalat történelmében nem történt még ehhez hasonló.

Hirdetés
FORRÁSMacRumors
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.