Az Alcatel Idol 3 tulajdonosok most örülhetnek, ugyanis az Android 6.0.1-es verziója már úton van a készülékekre. Ez a hír az Alcatel Twitter fiókján jelent meg, bár az nem került megemlítésre, hogy mely modellek kapják meg a frissítést (4.7″ vagy 5.5″), de bizonyára mindkettő.

Az elsők között az Államokban vásárolt független készülékek fogják megkapni a Marshmallow frissítést (ma már tölthető nekik), viszont arról nincs hír, hogy más országokban mikor történik ez meg, de biztosan meg fogja mindenki kapni.

alcatel-idol-3-marshmallowNéhány Reddit felhasználó szerint – akik már megkapták a frissítést – az Idol 3 sokkal jobban, gördülékenyen működik, mint a Lollipop verzióval. Az Android Marshmallow frissítés előnyei mellett (Doze Mode, App Standby, új alkalmazásengedély rendszer…) a frissítés tartalmazza a júniusi biztonsági patcheket, ahogy az a fenti képen is látszik.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.