A BlitzWolf nekem már jó párszor bizonyította, hogy valóban minőséget képviselnek, nem véletlenül volt nálunk több termékük is. Ampcore kábelből van microUSB, Lightning és USB Type-C típus is, ezekből is 1 m, 1,8 m és 2,5 méteres változat.

Amit külön kiemelnék, hogy a Lightning kábel MFi tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát ez egy Apple által is jóváhagyott adatkábel, ami ugyanúgy használható, mint a gyári kábel. Direkt ellenőriztem modellszám alapján az Apple weboldalán, hisz a Made for iPhone feliratot bárki rányomtathatja a termékre. Amennyiben gyorstöltésre alkalmas Apple terméked van, úgy fontos infó, hogy Power Delivery szabványt nem támogat a kábel, hisz az csak USB-C-n keresztül érhető el. Egy iPad adapterrel gyorsabban tölt majd a teló, de csak USB-C töltőfejjel és kábellel hozható ki a maximum.
A kábelek szürke és piros színben kaphatóak. A microUSB és Type-C kábelek támogatják a Qualcomm, a Huawei, a Samsung és a MediaTek gyorstöltési technológiáját, illetve 3,6-12V -ra és maximum 2,4A-re képes.
Kívülről látható, hogy a kábelvéget erős és rugalmas PVC-vel borították annak érdekében, hogy a kábel ne törhessen meg. A zsinór borítása duplán szövött poliészter szövet, a rugalmas gumiréteg alatt egy szigetelő alumínium fóliát találunk. A szálakba kevlárt tettek, ennek köszönhetően a termék sokkal strapabíróbb és jobban ellenáll a húzóerőnek, ezért is állítják tesztek alapján, hogy egy 1,5 tonnás járművet is el lehet vontatni a kábellel. Ezt ki is próbáltuk, a fent beágyazott videóban láthatod az eredményt.

Konklúzió

Ha olcsó, de mégis minőségi és strapabíró kábelt szeretnél a mobilodhoz, akkor én a BlitzWolf AmpCore termékeket merem ajánlani. Ha érdekel bármelyik is, katt a lenti linkekre:
– microUSB: https://goo.gl/zA8aap
– USB Type-C: https://goo.gl/5uFrNc
– Lightning: https://goo.gl/D9Mh6m
Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.