Hamarosan véget ér a támogatás, ezért automatikusan újabbra frissül a Windows 11 21H2, ha akarod, ha nem, kivéve, ha még nem áll rá készen a géped.

Egyetlen esetben nem indul meg a frissítés, ha kompatibilitási problémát fedeznek fel, ami elő is fordulhat a 11. generációs Intel processzorok esetében az Intel Smart Sound Technology kékhalált okozó hibája miatt, azonban erre is van javítás a driverek frissítésével.

Automatikusan újabbra frissül a Windows 11 21H2, ha akarod, ha nem

Egyéb esetben a 21H2-es Home és Pro verziók is frissülni fognak, kivéve, ha a szervezet kezeli őket, tehát ha például tartományi gépekről van szó, ott a frissítések kiadása is külön szabályozható.

A Windows 11 21H2-es verziójának támogatása idén október 10-én ér véget, vagyis még bőven lenne idő addig frissíteni, a Microsoft azonban inkább nem bízza ezt a véletlenre, hogy garantálni tudják a biztonságot és a megfelelő felhasználói élményt.

Hirdetés
FORRÁSBleepingcomputer
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.