A Nubia augusztus 8-án fogja bemutatni legújabb csúcskészülékét, a Z20-at, ami a tavalyi Z18 utódjaként fog érkezni.

Az új mobil fotós és videós képességei kiemelkedőnek tűnnek egyelőre. Videós téren itt is lehetőségünk lesz 8K rögzítésre, de a Red Magic 3-mal ellentétben 15 fps-nél magasabb képkocka rögzítést ígér a vállalat igazgatója, Ni Fei. A mai napon pedig az éjszakai fotók minőségével kapcsolatban kaptunk új információkat.

Z20 éjszakai fotó

A fenti képek alapján az új mobillal szép éjjeli felvételek készíthetőek, élettel teli színek és jó kontraszt jellemzi a Z20-szal készített képeket. A zoom képességekre is odafigyeltek a tervezésnél, 20x hibrid zoomot kaphat az új csúcs Nubia.

A telefon a Qualcomm Snapdragon 855-ös processzorát kaphatja, valamint minimum 6 GB memóriát és 128 GB tárhelyet. A kijelzője egy 6,22 hüvelykes, FHD+ felbontású IPS LCD technológiájú panel lesz, elől egy 16 MP-es szenzort kaphatunk, hátul egyelőre csak a 48 MP-es szenzor került megerősítésre.

Még jó néhány megválaszolatlan kérdés maradt a Nubia Z20-al kapcsolatban, de augusztus 8-án minden kiderül!

Hirdetés
FORRÁS91mobiles
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!