A Huawei nem csak a piacra dobott készülékeivel kerül be a hírekbe, hanem komoly erőt fordít a már piacon lévő készülékei szoftveres hátterének biztosítására is.

A fenti képet a Huawei osztotta meg, amin az EMUI 10-es verziójának bemutatására invitálja meg a nagyérdeműt.  A vállalat már több alkalommal is jelezte, hogy kitartanak az Android mellett.  Az EMUI verzió száma az éppen friss Android főverzió számával egyezik meg, ami azt jelenti, hogy Android Q alapokon fog majd futni az EMUI 10. Augusztus 9-én leplezik le az új szoftververziót, ami a Mate 30 Pro és Mate 30 készülékeken fog majd debütálni.

Frissített ikonkészletet, szebb animációkat és akadálymentesebb játékélményt várunk az új verziótól. Az Android Q alapok miatt pedig néhány új funkcióra is számítunk, mint például: értesítés buborékok, gyorsabb megosztási panel, adatkezelés finomítása.

Az augusztus 9-i eseményen továbbá leleplezésre kerülhet a Honor teljesen új okostévéje, a Honor Smart Screen, ami a Huawei saját fejlesztésű HongMeng operációs rendszerét használhatja.

Ha kíváncsiak vagytok az EMUI 9-es verziójára lessétek meg Laci videóját a Huawei P Smart Z okostelefonról!

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.