Hogyan lehet megborítani az eddig átlátható portfóliót? Egy olyan új szériával és névvel, ami csak bizonyos régiókban lesz elérhető. Úgy fest, hogy ez a terve a OnePlusnak, ugyanis a vállalat Weibo profilján felbukkant egy OnePlus Ace nevű okostelefon jó minőségű fotókkal karöltve.

A telefont április 21-én fogják bemutatni, a cégcsoporton belül leginkább a Realme GT Neo3-ra fog hasonlítani, de az sem kizárt, hogy ez az Indiában április 28-án debütáló OnePlus 10R kínai piacos verziója lesz.

A képek alapján látható, hogy van egy nagy és két kisebb méretű kameraszenzor, a keret teljesen lapos, fent van egy infra port is, de a háromállású némító kapcsolót – amiről a cég mobiljai híresek voltak – levették.

Furcsa mostanság a OnePlus kommunikációja és a termékportfólió, az eddig megszokottaktól eltérően kettőről egy tagúra csökkent a zászlós széria, nincs sima OnePlus 10 és akkor az indiai modelleken kívül már Kínába is más névvel hoznák ugyanazt a mobilt? Hamarosan kiderül.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Drevenyák Dávid vagyok és négy éve készítek tartalmakat. Karrieremet tech videókkal kezdtem, ennek köszönhetően berepültem a földet és a világ legnagyobb tech kiállításaira kaptam meghívást. CES Las Vegas, MWC Barcelona, Computex Taiwan és IFA Berlin. Zsüriztem Szöulban és háromszor képviseltem Magyaroszágot az EUIPO által rendezett Ideas Powered rendezvényen.