Hirdetés

Azok után, hogy az AllCall bemutatta a Rio névre keresztelt okostelefont, a készülék nemcsak a felhasználók, hanem a gyártók érdeklődését is felkeltette. És hogy ennek mi az oka? Egyrészt a szélek felé ívelő, rendkívül finoman megmunkált kijelző, ami ellenálló, tehát nem kell annyira félteni, mint a konkurens modelleket, másrészt pedig a remek ár/érték arány.

A cél a kávák eltüntetése volt, egy olyan mobilt akart a vállalat piacra dobni, ami szép és ellenálló egyaránt. Az 5 hüvelykes, HD felbontású képernyőt 1,8 mm-es üveg védi sérülésektől, ez kétszer olyan vastag, mint az átlagos telefonoknál. A fémet 400 órán keresztül 400 fokon munkálják meg, a Mohs-féle keménységi skálán 8H-s értéket ért el a matéria. Az akkumulátor 2700 mAh-s, egy napot vidáman kibír a telefon egy feltöltéssel.

A teljesítményért a MediaTek MT6580A felel, ebben négymagos processzor dolgozik. Hátul két kamera vállalja magára a fényképezés szerepkörét, az egyik 8, a másik pedig 2 megapixeles, az előlapi szelfi egység sem marad ki a repertoárból. A telefonon az Android 7.0 operációs rendszer dolgozik, ezt a 16 GB-os adattárolóra telepítették fel.

A 3G képes készülék, ami GPS-szel, Bluetooth 4.0-val, valamint wifivel és két SIM támogatással rendelkezik, leginkább az árával hívja fel magára a figyelmet, hiszen most mindössze 70 dollárba kerül a Banggood oldalán, ami az esetleges vám nélkül kicsivel kevesbb mint 20 ezer forintot jelent.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. En vettem romaniaban ,nekem nagyon tetszik. de most egy aranyszinu kene . Hol lehetne meg venni olcson esetleg kinabol?

Comments are closed.