A minden évben megrendezésre kerülő berlini IFA kiállítás már csak bő egy hónapra van tőlünk és időközben érkeznek az infók és a sajtómeghívók. Ezúttal az Alcatel újdonságairól tudtunk meg információkat, hogy nagyjából mire lehet számítani.

Három új készülék várható, kettő okostelefon és egy táblagép. Az egyik mobil az Alcatel A7, a másik pedig az Alcatel Idol 5. Ami közös lesz bennük, hogy 5,2 hüvelykes kijelzőt fognak kapni. Az Idol 5-ről azt tudni, hogy lesz egy Plus modell is, elhagyják az üveg házat és helyette fémből lesz. A hátlapra egy 12 MP-es kamera kerül, 3-4 GB RAM-mal, 32 GB tárhellyel, Android 7.0 Nougat rendszerrel és USB-C csatlakozóval érkezik majd.

Idol 4S és Idol 4

A harmadik eszköz pedig egy 2-in-1 gépezet, az Alcatel Plus 12. Nevéből adódóan ez egy 12 hüvelykes (FHD) kijelzőt kap, lesz az oldalán ujjlenyomat-olvasó, fém házzal rendelkezik és teljes értékű Windows 10-et fog futtatni.

Az Alcatel ezekkel támad az idei IFA-n, de a bemutató után pontosabb infókat is fogunk tudni.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.