Hirdetés

A 2017-es IFA-n négy új Alcatel telefon is bemutatkozott, azonban ezek csak az olcsóbb modellek voltak, a vállalat akkor nem adott ki felső kategóriás telefont. Azonban a napokban lelepleződött egy fotó, amelyen vélhetően az Alcatel jövőbeli zászlóshajója látható.

A készüléket várhatóan Alcatel 5 névre keresztelik. A kép azt sugallja, hogy a telefon majdhogynem teljes kijelzővel rendelkezik,  valamint az ujjlenyomat-olvasó a hátlapra került a kamera alá. Ami az előlapot illeti, 18:9-es képarányú, három oldalról kávamentes kijelzőt kaphat. A felső sávot meghagyva foglal helyet a dupla szelfikamera, a közelségérzékelő és egy LED-villanó. A készülék hátsója vélhetően szálcsiszolt fémből lesz, míg az előlapon látható borítás arany színt kap. Specifikációkról még nem tudunk, de hamarosan remélhetőleg arról is írni fogunk. Az sem kizárt, hogy a vállalat a CES-en mutatja be a készüléket.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: