Hirdetés

Hamarosan érkezik a világ első ívelt képernyős laptopja, az Acer Predator 21 X, melyet még a 2016-os IFA-n mutattak be. A notebook 21 inches IPS panellel, 2560×1080 pixel maximális felbontással és 120 Hz képfrissítési értékkel rendelkezik és a CES 2017-en is megmutatták az érdeklődőknek.

A laptopban megtalálhatjuk a szemkövető technológiát is, melynek haszna többek között az, hogy a játék során könnyebben azonosítható az ellenség, könnyebben bújhatunk fedezékbe, könnyebben forgathatjuk a kameranézetet. Több népszerű játék is támogatja már ezt a technológiát, többek között a Watch Dogs 2, az Elite Dangerous és a Deus Ex: Mankind Divided. A kijelző támogatja az NVIDIA G-SYNC technológiát is, ennek köszönhetjük a folyamatos, éles és tiszta játékélményt.

Acer Predator 21 X

A laptop GX21-71 dupla SLI NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikus kártyát kapott, ehhez társul a hetedik generációs Intel Core i7-7820HK processzor. Továbbá 64 GB DDR4-2400 RAM található a gépben, valamint akár négy 512 GB-s SSD RAID 0 konfiggal egészülhet ki. Emellett 7200 RPM-es HDD-vel, 1 TB kapacitással vásárolható majd meg.

A leggyorsabb hálózati kapcsolódást a Killer DoubleShot Pro technológiának köszönhetjük. Az USB-C aljzatok sebessége elérheti a 40Gbps-t a Thunderbolt 3-nak köszönhetően. Az eszközön 5 rendszerventilátort találhatunk, valamint 9 hőelvezető csövet, az Acer Dust Defender pedig automatikusan eltávolítja a keletkezett port, hatékonyabbá téve ezzel a hűtést. Az Acer CoolBoost app segítségével állíthatjuk a ventilátorok fordulatszámát is.

A billentyűzet mechanikus, Cherry MX Brown kapcsolókkal, ezek természetesen programozható háttérvilágítást kaptak, akár 16,7 millió színárnyalatot is állíthatunk a gépen.

A hangrendszerére sem panaszkodhat a Predator 21 X. 3 utas, azaz magas, középmagas és mélynyomó hangrendszerrel rendelkezik, illetve összesen négy hangszóró és két mélynyomó nyújt maximális hangzást a játékok során. A billentyűzet alatt jobbra található egy fémes kialakítású panel, amelynek segítségével hozzáférhetünk a RAM modulokhoz és egy 2.5″-es HDD-hez.

Nagyon durva teljesítményre képes az új Predator gép, az árazásáról és pontos elérhetőségéről egyelőre nincs hírünk, de amint tudunk valamit, azt közöljük.

Hirdetés
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: