Ameddig régen még a hatalmas PC-ket és monitorokat kellett egymáshoz elcipelni, ha egy LAN-partira került például sor, manapság már a laptopok is majdnem olyan erővel bírnak, mint egy jobb személyi számítógép. Az Acer Aspire 7 (A717) egy multimédiára kihegyezett laptop, ami játékra is tökéletesen használható, bár tény, hogy azért nem a legdurvább beállításokra kell gondolni (PUBG high = 25-30 fps, Assassin’s Creed Origins high 25-27 fps).

Ahogy a fenti videotesztünkből is látható, az Intel Core i7-7700HQ processzorral, 8 GB LPDDR4 RAM-mal, 1 TB-os HDD-vel, valamint Nvidia GeForce GTX 1050 Ti grafikus gyorsítóval szerelt Acer Aspire 7 (A717) kiválóan helytáll, a 17,3″-es, Full HD felbontású matt IPS kijelző pedig tartalomfogyasztásra maximálisan megfelelő. Az üzemidő normál használat mellett 5 és fél óra, játékoknál ennél jóval kevesebb. A készülékből hamarosan érkezik hozzánk az Nvidia GeForce GTX 1060-as kártyával szerelt változat is, összehasonlítjuk, mire képes egymás ellen a két VGA.

Az Acer Aspire 7 (A717) ára 295 ezer forint a Laptopszalonnál, a képernyőméret és az aluminíum burkolat miatt ez egyáltalán nincs elrugaszkodva a valóságtól.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt