Mi is unjuk lassan, hogy minden héten legalább egy „kirobbanó” témájú hírről van szó, és már a poénok is unalmasak voltak az első hét után, de fontosnak tartjuk mindenről tájékoztatni olvasóinkat. A Note7-ről mindenki hallott már, hogy mi történt vele. Annak ellenére, hogy nem minden régióba került a hibás készülékekből, világméretű visszahívást rendelt el a dél-koreai cég, melyet jómagam még a mai napig alig hiszek el, hogy sajnos ilyen tiszavirág életű volt a phablet. note7 tech2

„A Samsung teljes vállszélességgel kiáll az S7 családért, a minőség és a biztonság garantált. Eddig még nem volt olyan hiba 10 millió eladott készülék után, ami az akkumulátor meghibásodása miatt következett be, számos esetben külső behatás érte a készüléket, ami után történt a probléma. Addig, amíg a Samsung meg nem szerzi és be nem vizsgálja az összes készüléket, lehetetlen megmondani az incidensek okát.”

Láthatjuk tehát, hogy a Samsung elismeri előző készülékének hibáját, de a jól sikerült termékeiért is ugyanúgy kiáll. Főleg most, hogy közeledik a Karácsony, ahol nem az ajándékozás a legfontosabb, de rengetegen vásárolnak kütyüket. A Samsungnak pedig meg kell erősítenie a hitet a vásárlóközönségében. Reméljük a jövő évi modell innovációk sorozatát fogja felmutatni! Mi már nagyon várjuk!

Hirdetés
FORRÁSSamsung
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook