Hirdetés

A Samsung Galaxy Tab S6-ot minden bizonnyal az új iPad Pro ellen szeretné versenybe küldeni a dél-koreai cég. A tablet piac napjainkban nem a gyártók elsődleges bevételi forrása, de néhány gyártó kitart a szegmens mellett és időről időre újabb ajánlatokkal áll elő, próbálva megrendíteni az iPad sikerét.

A Samsung nemrég dobta piacra a Tab S5e nevű modelljét, mely a középkategóriában próbál szerencsét, de tudni lehetett hogy a prémium szegmensbe is szánnak új táblagépet.

Elől a trendekhez igazodva keskenyebb kávákra számíthatunk, minden bizonnyal AMOLED kijelzővel és magas pixelsűrűséggel. A legfontosabb változások inkább a hátoldalon érhetők tetten. Duál-kamerás rendszert vethet be a Samsung, egy 13 + 5MP-es kamera segítheti a vásárlókat a képalkotásban.

Egy hosszúkás bemélyedést is megfigyelhetünk a hátoldalon, ami nem más, mint az újragondolt S-Pen helye. Az új S-Pen valószínűleg így kaphat majd töltést és Bluetooth kapcsolatra is képes lesz. Alul és felül is két-két darab AKG hangszóró a biztosíték, hogy hangosan fog szólni a Galaxy Tab S6.

3.5-ös audio Jack bemenetet ne keressünk, mivel USB Type-C átalakítóval tudunk majd rádugni hagyományos fülhallgatót. A képek szerint egy billentyűzetes kiegészítő is várható. Három színben kerülhet bejelentésre, melyek a szürke, a kék és a rózsaszín.

Augusztus 7-én a Note10-zel együtt, vagy pár nappal korábban debütálhat a Tab S6.

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.