Hirdetés

A OnePlus 12-vel debütál a Sony Lytia vadiúj kétrétegű szenzora, a mobillal kapcsolatos számos pletyka után végre hivatalos információk is érkeztek.

A Sony és a OnePlus együttműködésének eredményeként létrejött érzékelő külön réteggel rendelkezik a tranzisztorok és a fotódiódák számára, ami nagyobb diódaméretet tesz lehetővé, így jobb képminőséget eredményez, különösképpen gyengébb fényviszonyok között.

A OnePlus 12-vel debütál a Sony Lytia vadiúj kétrétegű szenzora - plakáton a bejelentés

A OnePlus már használta a Lytia 808-as szenzort a OnePlus Open főkamerájaként, de a OnePlus 12 esélyesen másik szenzort kap majd.

A OnePlus 12-vel debütál a Sony Lytia vadiúj kétrétegű szenzora - a plakát gépi fordítása

A BBK többi márkája, az Oppo és a vivo is együttműködik a Sony-val a Lytia érzékelők terén, így valószínűleg az Oppo Find X7 és a vivo X100 is kétrétegű szenzorral érkezik.

A OnePlus 12-vel debütál a Sony Lytia vadiúj kétrétegű szenzora - kétrétegű szenzor működése
forrás: Sony

Korábban azt pletykálták, hogy a OnePlus 12 főkamerája az 50 megapixeles Sony IMX966 lesz egy 64 megapixeles (OmniVision OV64B) 3-szoros telefotó és egy 48 megapixeles ultraszéles egység társaságában. A telefon LTPO OLED kijelzőjét a BOE szállíthatja.

A OnePlus 12 Kínában decemberben, globálisan pedig 2024 elején mutatkozhat be.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.