Hirdetés

A megszokottól eltérő kameraszigetet hozhat az iPhone 16, idén egymás alá kerülhetnek a sima 16-ok hátlapi kamerái, a kiszivárgott képen az iPhone 16-hoz és az iPhone 16 Plus-hoz készült tokokat láthatjuk a hírek szerint.

Az átlós elrendezés helyett egymás alatt helyezkedhetnek el a sima iPhone 16-ok hátlapi kamerái, erről korábban is írtunk már, most egy tok erősíti meg ezt a híresztelést.

A megszokottól eltérő kameraszigetet hozhat az iPhone 16 - kiszivárgott fotón a tokok

A kamerák egy kapszula alakú szigetben foglalhatnak helyet, míg a LED villanó a kapszulától jobbra, középen helyezkedhet el.

Ez a változás az iPhone X-et idézi, az oka viszont nem a nosztalgia, hanem a térbeli videózás támogatásának feltétele lehet, ezeket a videókat a Vision Prón való megtekintéshez rögzíthetjük.

A pletykák szerint az iPhone 16 és az iPhone 16 Plus megkapja az iPhone 15 Prók művelet gombját, az iPhone 16 Pro pedig egy nyomásérzékeny felvétel gombbal gazdagodhat.

Messze még a szeptember, így elképzelhető, hogy addig változtatnak a mobilok megjelenésén, ezért érdemes ezeket a feltételezéseket fenntartásokkal kezelni.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.