Hirdetés

Bemutatkozott a One UI 6 Watch, jön a Galaxy AI az okosórákra, az új rendszer valószínűleg a nemrég debütált Wear OS 5-ön alapul.

A Galaxy AI széleskörű egészségügyi információkkal szolgál majd, és motivál is minket jóllétünk növelésének érdekében.

Bemutatkozott a One UI 6 Watch - illusztráció

Az energia pontszám segítségével visszajelzést kaphatunk a napi állapotunkról, ami a méréseken túl az alvásunk idejét és folytonosságát, az ébredések rendszerszerűségét és a korábbi napok tevékenységeit is figyelembe veszi.

Bemutatkozott a One UI 6 Watch - energia pontszám

A frissítés továbbfejlesztett algoritmusokkal érkezik, és fejlettebb követőeszközök is jönnek, melyek személyre szabottabb és gyakorlatiasabb betekintést nyújtanak.

Bemutatkozott a One UI 6 Watch - wellness tippek

Az alváskövetés is pontosabb lesz, az elemzések segítenek bennünket abban, hogy jobb szokásokat dolgozzunk ki. A mért adatok közé bekerül az alvás közbeni mozgás, az alváskésleltetés, a pulzusszám és a légzésfigyelés is.

Futás esetén az aerob adatok válnak részletesebbé, kerékpározáskor a funkcionális küszöbteljesítményt is láthatjuk, az új edzésrutinok pedig többféle gyakorlatot kínálnak egy személyre szabott edzés során.

A verseny funkcióval összehasonlíthatjuk a korábbi és jelenlegi teljesítményünket, ha ugyanazon az útvonalon futunk vagy kerékpározunk.

A frissítés a Galaxy Watch4-es, Watch5-ös és Watch6-os szériára érkezik, az idei év során később. A korlátozott béta program júniusban startol.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.