Hirdetés

Különleges Apple Watch Series 9-et mutatott be az Apple, az AIDS világnapja alkalmából megérkezett a Watch Series 9 (Product) RED változata.

Az okosóra (Product) RED alumínium házzal jön egy hozzá színben illeszkedő szilikon pánttal. Az új kiadás 41 és 45 mm-es verzióban is elérhető lesz.

Tavaly írtunk róla, hogy különleges számlapokkal készült a vállalat a világnapra. (RED) stílusú óralapok állnak rendelkezésre a Metropolitan, a World Time, a Numerals Mono, a Gradient, a Stripes, a Color és a Typograph számlapokhoz, melyek jól passzolnak az új órához.

Az Apple azt is bejelentette, hogy december 1-4. között a MONOPOLY GO!, a Gardenscape és az EA Sports FC Mobile bizonyos alkalmazáson belüli vásárlásai esetében az almás cég abból származó bevételeit a (RED) Global Fund számára felajánlja, illetve az App Store-on belüli, a fizikai Apple Store-okban vagy az Apple.com oldalon végzett minden Apple Pay-es vásárlás után 1 dollárt adományoz a (RED) Global Fund számára december 8-ig.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.