A hivatalos meghívókat még nem küldte ki a OnePlus, hogy pontosan mikor is szeretné bejelenteni a 7-es szériát, de több forrás is május 14-re tippeli a bejelentést.

A közeli bemutató miatt egyre több minden derül ki a mobilokkal kapcsolatban, hiszen idén két modell is várható állítólag. Az Android Central értesülései szerint lesz egy Pro modell is, aminél az eddigi FHD+ felbontást QHD+-ra növelhetik meg. Nem csak a kijelző felbontása nőhet, hanem a képfrissítési ráta is, ugyanis a hírek szerint ez a szokásos 60 Hz-ről 90 Hz-re módosulhat. Jelenleg mindössze a Razer Phone 120 Hz-es és a ROG Phone 90 Hz-es képernyői rendelkeznek hasonló tulajdonsággal, vagyis egy még eléggé elit klub tagjává válhat az új OnePlus.A megnövelt képernyő-felbontást nagyobb kapacitású akkumulátor szolgálhatja ki, állítólag 4000 mAh kapacitással, melyet a 30W-os Warp Charging technológiával tudunk majd tölteni. A kiszivárgott hírek még sztereó hangszórót, és három hátlapi szenzort is megemlítenek. Ti kíváncsiak vagytok már, hogy mivel is készül a OnePlus?

Hirdetés
FORRÁS9To5Google
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.