Hirdetés

Több kép is napvilágot látott, melyek azt sejtetik, hogy a Lenovo saját gamer márkája alatt tervez piacra dobni egy új mobilt. A Lenovo Legion telefont a legnagyobb PC-gyártó elsősorban a kínai piacra szánhatja és a kiszivárgott reklámanyagok alapján egyértelműen a Red Magic mobilok ellenfelének tervezik őket.

Amit eddig tudni a Lenovo Legion mobilról: két részből álló kontroller, több tok és vezeték nélküli fülhallgató is jár majd hozzá. Snapdragon 865-ös processzor dolgozik majd a házban, egy új, de egyelőre nem ismert hűtési technológiával. A Lenovo 600 ezer pont fölötti AnTuTu pontszámot ígér utóbbival.

A telefon állítólag működni fog 5G hálózatokon és 55 wattos gyorstöltéssel lehet majd megküldeni az akkumulátorát.

Ami még kiderült a promóciós anyagokból és kiszivárgott képekből, hogy a gamer mobilban kijelzőbe épített ujjlenyomat-leolvasó lesz és a Lenovo Legion fekete-piros színeiben fog díszelegni.

Amennyiben megtörtént a hivatalos bemutató vagy több infó lát napvilágot, természetesen írunk majd róla. Ha érdekelnek a gamer mobilok, nézd meg a Nubia Red Magic 3-ról készült tesztet:

Nubia Red Magic 3 teszt – beépített ventivel, jó áron

Hirdetés
FORRÁSMobilarena
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.