Hirdetés

Hetedik születésnapja alkalmából hatalmas akciót tart a Geekbuying.com! Nyereményjátékkal, 100 dolláros kuponokkal és akár féláron megszerezhető termékekkel készültek.

Kuponok

Az akár 100 dollár értékű kuponokat június 11 és 17 között szerezhetitek meg, amennyiben az oldalon regisztráltok és bejelentkeztek. Érdemes minden nap visszatérni és újra bejelentkezni, ugyanis minden check-in új kuponokat jelent. Ezeket június 18-tól június 20-ig lehet beváltani és legkésőbb június 22-ig lehet felhasználni.
A megszerzett kuponok értéke beváltáskor levonódik a vásárolt termék árából! Itt tudtok kuponokat szerezni.  

Flash Deals

Gondoltak azokra is, akik nem szeretik a szerencsére bízni magukat és nem akarnak kuponokkal foglalkozni. Van ugyanis az akciós oldalon egy Flash Deals fül is, ahol fix akciós áron csaphattok le új termékekre.


A Flash Deals között található termékek naponta változnak, ezért érdemes lecsapni minél hamarabb arra, amit szeretnél. Jelenleg szerintük a legjobb akciós termékek közé sorolható a Xiaomi Mi Band 4; de ha nem akartok ennyit költeni, találhattok 0.99 dollárért is kütyüket!

A Flash Deals mellett a webshop többi terméke is le van árazva. Féláron van most például a Xiaomi Jimmy JV51 porszívó, de 90.000 Ft alatt szerezhető meg a Xiaomi Mi 9 SE mobil is. Ja, és nem kell attól sem félni, hogy a rendelt termékeket megvámolják, ugyanis németországi raktárból IS tudtok rendelni. Az általunk is tesztelt KUGOO S1 elektromos roller is olcsóbb, ha a KUGOOEU vagy az S1KUGOO kuponkódot használod, akkor kb. 10.000 Ft-tal olcsóbb lesz. Az oldal tetején be tudjátok állítani azt is, hogy forintban lássátok az árakat. Természetesen az összes termék, így a mobilok is Global verziósak.

És zárásként a nyereményjátékról: posztolj és nyerj!

Ez talán a legegyszerűbb, mindössze annyit kell tenned, hogy a #Geekbuying7th taggel posztolj valamit a publikus Instagramodra, hogy a fotó megjelenjen a Geekbuying oldalának Instagramos részén. Az oldal a születésnapi akciók végén, június 22-én választani fog több szerencsést, akiknek teljesen ingyen ajándékcsomagot fognak küldeni.

A nyereményjáték pontos szabályzatát itt találjátok.

Ez a cikk a Geekbuying megbízásából készült.

Hirdetés
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.