Hirdetés

A OnePlus hivatalosan is bejelentette a 65 wattos gyorstöltést biztosító Warp Charge 65-öt és Pete Lau egy interjúban azt is hozzátette, a 8T már ezzel a technológiával érkezik.

A cég szerint az új töltési sebességgel 15 perc elég lesz a kábelen a telefonnak ahhoz, hogy egy teljes napnyi energiát magába szívjon. Egy 4500 milliamperórás akkut pedig 39 perc alatt tud ez a sebesség maximumra pumpálni.

A PCMagnak adott interjújában, a OnePlus vezetője, Pete Lau elárulta, újfajta hőelvezetési rendszert építettek a 8T-be. Ez tizenkét hőmérsékletszenzort jelent, melyek folyamatosan monitorozzák a telefon és a töltő hőmérsékletét is, így egy esetleges túlmelegedés esetén le tudják kapcsolni azt. Lau szavai alapján a 8T-ben a szupergyors töltés miatt azonban le kell mondani a vezeték nélküli töltés lehetőségéről.

A 65 wattos gyorstöltés a OnePlus készülékeiben most először jelenik meg. Idén a 8-as széria és a Nord is a Warp Charge 30T töltővel került piacra. Mindazonáltal a OnePlus anyacége, az Oppo a Reno Ace és a Find X2 Pro telefonjaiban a SuperVOOC 2.0 standard segítségével már szállított le 65 wattos töltésre képes eszközöket. Így tapasztalat biztosan van.

Ahhoz, hogy a 8T-t az elérhető legnagyobb sebességgel töltsük majd, a OnePlus saját adapterét és kábelét kell majd használnunk – mondta Lau. Ha más adapterrel töltenénk a telefont, 27 wattban maximalizál a felvett töltés. A OnePlus adaptere pedig 45 watton tud PD standard szerint energiát leadni más eszközöknek.

A OnePlus 8T-t október 14-én mutatják be, a készülékről eddig kiszivárgott információkat ebben a cikkben találod meg összegyűjtve.

Október közepén érkezik a OnePlus 8T

Hirdetés
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.