Hirdetés

A március 23-án érkező OnePlus 9 széria modelljeinek főkamerái – ahogyan azt a OnePlus nemrég megerősítette – Sony IMX789-es szenzort fognak használni. Újabban a vállalat azt is nyilvánosságra hozta, hogy legalább az egyikben IMX766-os széleslátó szenzor lesz, tehát a készülékek a Hasselblad együttműködésen felül szenzorosan is megújulnak.

A széleslátószögű kamerák 50 megapixeles felbontásra lesznek képesek és FreeForm technológiás lencsével érkeznek, ami a gyártó szerint 20%-ról 1%-ra csökkenti a kamera képtorzítását. A OnePlus vezérigazgatója, Mr. Pete Lau meg is osztott két képet Twitteren – az egyik egy hagyományos széleslátószögű kamerával készült, amin meg is figyelhető a torzítás, míg a másik az új OnePlus IMX766-os szenzorával, melyen ez minimálisan érzékelhető.

A OnePlus 9 es szériának várhatóan három tagja lesz: vanilla 9, 9 Pro illetve a 9E. A gyártó még nem erősítette meg, hogy melyik modell érkezik IMX766-os szenzorral, de előreláthatóan a 9 Pro fogja megkapni, mivel ez a széria csúcsmodellje. A OnePlust sok kritika érte a fotózási képességek miatt, de úgy fest, idén nagyot fordul a gyártó.

OnePlus 9 renderképek

OnePlus 9 Pro renderképek

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Bertalan Tamás vagyok, 17 éves. Kiskorom óta érdekel az informatika, leginkább a számítógépek és a mobilok világa vonz. Nem rég csatlakoztam a tech2.hu csapatához, mint szerkesztő.