Hirdetés

48 megapixeles ultraszéles kamerával, Wi-Fi 7-tel és jobb 5G-vel jöhet az iPhone 16 Pro az ismert tech elemző, Jeff Pu szerint.

A jövőre érkező Prók már Wi-Fi 7-tel jelenhetnek meg az idei modellek Wi-Fi 6E-je helyett, ráadásul megkaphatják a Qualcomm Snapdragon X75-ös 5G modemet is az iPhone 15 széria X70-ese helyett.

48 megapixeles ultraszéles kamerával

Az iPhone 16 Pro és a 16 Pro Max 48 megapixeles ultraszéles kamerával jöhet, a 16 Pro pedig várhatóan megkapja a 12 megapixeles tetraprizmás lencsét 5-szörös optikai nagyítással, amiből idén csak az iPhone 15 Pro Max részesült. Az új szenzor azért férhet be, mert várhatóan nagyobbak lehetnek a jövőre érkező Prók, a 16 Pro 6,3 hüvelykes kijelzőt kaphat, míg a Pro Max 6,9 hüvelykes panellel érkezhet.

A sima iPhone 16 az A17 Pro egy gyengébb változatával jöhet, 8 GB memóriával társítva, de a kamerák ugyanazok lehetnek, mint az iPhone 15-ben voltak, a Wi-Fi viszont a sima 6-os helyett ezúttal 6E-s lehet.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.