Hirdetés

Agresszív árazás, nagy akkumulátor és gyors töltés. Így foglalható össze a Poco M2 Pro legrövidebben. Az indiai piacon most bemutatásra került készülék ugyanis kapott egy 5000 milliamperórás telepet, melyet a 33 wattos töltővel tölthetünk.

Az M2 Pro ettől eltekintve már ismerős lehet. Az ázsiai piacon Redmi Note 9 Pro néven, Európában pedig Redmi Note 9S néven ugyanis már létezik egy szinte teljesen megegyező dizájnnal és hardverrel szerelt mobil. A Poco M2 Pro egy Snapdragon 720G SoC-t hoz, 4 vagy 6 giga RAM-mal és 64 vagy 128GB tárhellyel.

A hátlapi kamerarendszer is ismerős lehet a fent említett Redmi mobilokból. A 48 megapixeles fő képkészítő egységet egy 8 megapixeles ultraszéles lencse, egy 5 megapixeles makró szenzor és egy 2 megapixeles mélységszenzor egészíti ki.

A Poco M2 Pro kijelzője egy 6,7 hüvelykes LCD panel, így ebbe ne keressünk ujjlenyomat-leolvasót. De ettől függetlenül van természetesen, a mobil oldalán található a biztonsági szenzor. A kijelzőben egy középen vágott lyukban találjuk a 16 megapixeles előlapi kamerát.

A készülékházat azzal reklámozzák, hogy víz- és porálló borítást kapott, ugyanakkor hivatalos IP-minősítést nem érdemes keresnünk rajta.

A mobil az indiai piacra három színben érkezik – kék, zöld és fekete. A tárhely és RAM méretétől függően a mobil ára 59 ezer és 70 ezer forintnyi indiai rúpia között változik a legolcsóbb és a legdrágább verzió között.

Indiában július 14-én lehet majd megvenni az első darabokat a készülékből. Arról, hogy a nyugati piacra mikor érkezik a telefon még nincs infó.

Hirdetés
FORRÁSGSM Arena
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.