Hirdetés

A Samsung ma Koreában bemutatta a Galaxy A-széria legújabb képviselőjét, a 3+1 kamerával felszerelt Galaxy A7-et.

Az új Samsung Galaxy A7 (SM-A750F) okostelefon az első készülék a vállalattól, amelyen három hátlapi kamera található és természetesen ez a fő újdonság. A fő szenzor 24 MP-es (f/1.7), a másodlagos 5 MP-es (FF, f/2.2), ez a mélységélesség miatt kapott helyet, a harmadik viszont egy 8 MP-es (f/2.4), széleslátószögű kamera, amivel mondjuk csoportképeket tudunk lőni. Az előlapon sem aprózták el a dolgot, ide ugyanis egy 24 MP-es (FF, f/2.0) felbontású kamera került.

A 6 hüvelykes mobil kijelzője a vállalathoz híven Super AMOLED, a felbontása pedig FHD+ (1080 x 2220 pixel). Ami még érdekes, hogy az ujjlenyomat-olvasót a mobil jobb oldalára helyezték, amit már jó néhány Xperia mobilnál láthattunk, de nem túl elterjedt megoldás.

A Galaxy A7 teljesítményéről egy meg nem nevezett (vélhetően Exynos) 8 magos, magonként 2,2 GHz-en működő processzor és 4/6 GB RAM gondoskodik, a tárhely az alapmodellnél 64 GB (bővíthető), de van 128 GB-os változat is, amibe viszont nem lehet microSD-t tenni.

Az Android 8.0 Oreo rendszerrel érkezett mobil akkumulátora 3300 mAh kapacitású, október elejétől pedig Magyarországon is kapható lesz 99.990 Ft-os bruttó fogyasztói áron.

Hirdetés
FORRÁSSamsung
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.