Minden héten vannak olyan iOS appok, melyek limitált ideig ingyenesen letölthetők. Most a legújabb ingyenes appokról számolunk be nektek, melyek között ott van a tökéletesen értelmetlen játék, a Goat Simulator is. Az appok letöltéséhez kattints a nevére.

  1. MailTime Pro – 2.99$-ba került

Ez az alkalmazás lényegében egy email kliens, mely a tipikus emailezési stílust lecseréli szövegbuborékokra, így olyan lesz, mintha csetelnénk a másik féllel. A MailTime Pro a legnépszerűbb email szolgáltatókat támogatja: Gmail, iCloud, Yahoo, Outlook, AOL, MS Office 365, Hotmail, MSN, Mail.ru, QQ és egyebek.

MailTime Pro

2. Magic Launcher Pro – 2.99$-ba került

Ezzel az appal widgeteket tudunk létrehozni az értesítési központon belül, ahonnan akár kedvenc alkalmazásainkat is elindíthatjuk, de hozzáférhetünk a telefon beállításaihoz is, innen is kezelhetjük a WiFi-t, Bluetooth-t, a mobilinternetet és még sok minden mást.

Magic Launcher Pro

3. Goat Simulator – 4.99$-ba került

Erről korábban írtunk, a híres kecskés játék most limitált ideig ingyenesen letölthető, melynek nem sok lényege van, mindössze annyi, hogy múlassa az időt és egy aberrált kecskével öklelhessük fel az embereket.

Goat Simulator

4. Done & Done – 0.99$-ba került

Az App Store teli van a listázó alkalmazásokkal, melyekbe felírhatjuk napi teendőinket, ez is egy ilyen alkalmazás, mely január 1-ig ingyenes.

Done & Done

5. Context Camera – 4.99$-ba került

Ez az alkalmazás az elkészült fotóra rárakja a vele kapcsolatos infókat, mint például a készítő nevét, a készítés dátumát, de akár a készítés helyének földrajzi koordinátáit is.

Context Camera

6. Money Focus Pro – 0.99$-ba került

Ha nem tudod nyomon követni költekezéseidet, bevételeidet, akkor ez az app segíteni fog benne, illetve szól, ha be kéne fizetni a számlát.

Money Focus Pro

7. Photone – 0.99$-ba került

Ez az app lényegében képaláírásokat készít. Ha van egy fotód, amire szeretnéd ráírni élményeidet, akkor megteheted, majd elmentheted a galériádba.

Photone

8. Magical Objects – 0.99$-ba került

Mágikus tárgyakról, személyekről készült matricákat tartalmaz, amit felhasználhatunk iMessage-be vagy akár Messenger-ben is.

Magical Objects

9. SHAREIt Pro – 0.99$-ba került

Ezzel az appal WiFi-n keresztül tud kommunikálni és adatot átvinni iOS készülékünk és számítógépünk, így nem kell kábellel szöszölni, ha egy doksit szeretnénk átküldeni innen oda akár 20 Mbps sebességgel.

SHAREIt Pro

10. SomaFM Radio Player – 7.99$-ba került

Ebben a listában most ez a legdrágább alkalmazás, mely hirdetések nélküli internetrádiózást tesz lehetővé.

SomaFM Radio Player

 

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.