Az iPhone Xs és Xr bemutatása után sokan maradtak keserű szájízzel, megmondom őszintén én (Laci) is felhúztam magam, hogy csak ennyire futotta az Apple-től, ráadásul még többet kérnek el a telefonért. Nincs gyorstöltő a dobozban, nincs USB Type-C, a Face ID továbbra sem ismer fel ha fektetve van a telefon és ugyanúgy 1 napos üzemidő várható. Ezekre kellett volna ráfeküdni és ezt úgy mondom, hogy majd’ 10 éve iPhone-t használok.

Itt az iPhone Xs és az Xs Max, de ilyen árakkal bukjon meg az Apple!

Meglátva a Huawei Instagram sztorijait, egyből jókedvre derültem, zseniális! Azóta ezek a kis klippek kikerültek a vállalat Facebook oldalára is, ezeket lent láthatjátok:

Olyan tulajdonságokat hoz fel a Huawei, mint a duál helyett a tripla kamera, a dual SIM funkció, a gyorstöltés, az akkumulátor és a kamera felbontás. A Huawei egyébként október 16-án fogja leleplezni idei csúcskészülékét, a Mate 20 Prót, ami tulajdonságaiban verheti az új iPhone-okat.

[Total_Soft_Poll id=”44″]

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.