Hirdetés

A Xiaomi április 26-án mutatja be a POCO F4 GT okostelefont, amit a vállalat már hivatalosan is kommunikál, ezt akár kőbe is véshetnénk.

A hírek szerint a telefon egy átmatricázott Redmi K50 Gaming lesz és egy Geekbench teszt a Snapdragon 8 Gen 1 processzort, illetve a 12 GB RAM-ot is alátámasztja.

A POCO F4 GT Android 12-vel érkezik, vélhetően MIUI 13-as rendszerrel karöltve és ha a K50 Gaminget vesszük alapul, akkor kapunk egy 6,67 hüvelykes, FHD+ felbontású és 120Hz-es OLED kijelzőt, 64 MP-es fő kamerát, 4700 mAh-s akkumulátort és 120W-os szupergyors töltést.

Reméljük, hogy a Xiaomi 12 / 12 Pro párossal ellentétben itt sikerül olyan hűtéssel felszerelni a telefont, ami hosszabb távon is képes kordában tartani a Snapdragon 8 Gen 1-et és a vele járó hőt. Természetesen a tényekkel érdemes megvárni az április 26-i online termékbejelentést.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Drevenyák Dávid
Drevenyák Dávid vagyok és négy éve készítek tartalmakat. Karrieremet tech videókkal kezdtem, ennek köszönhetően berepültem a földet és a világ legnagyobb tech kiállításaira kaptam meghívást. CES Las Vegas, MWC Barcelona, Computex Taiwan és IFA Berlin. Zsüriztem Szöulban és háromszor képviseltem Magyaroszágot az EUIPO által rendezett Ideas Powered rendezvényen.